Rouwdrukwerk

U hebt bij ons de vrije keuze welke drukker uw drukwerk verzorgt. Wij werken samen met een drukker maar indien u verplichtingen hebt aan een andere drukker, dan is dit voor ons geen probleem. Indien u zelf een drukker aanstelt, dan bekijken wij de proefdruk samen met u, want een foutje in het drukwerk is vlug gemaakt.

 

De tekst van de rouwbrief wordt samen met u opgesteld. U krijgt altijd een proef, via e-mail of op papier. Alleen na uw goedkeuring worden de brieven gedrukt. Wij brengen de rouwbrieven bij u thuis, samen met de nodige postzegels en kaartjes met de tekst: "Gelieve de familie te volgen". Bent u niet in de mogelijkheid de brieven naar de post te brengen, dan zullen wij deze taak van u overnemen.

Wat de rouwgedachtenissen betreft, brengen we bij u thuis een proef. Pas na uw goedkeuring worden de kaartjes gedrukt op het aantal exemplaren naar uw keuze. Als het om een rouwgedachtenis met foto gaat, geven we altijd de raad een groter aantal kaartjes te laten drukken. Dit om een dure bijdruk achteraf te vermijden.